BSO


Spelen en ontspannen bij de buitenschoolse opvang

De eerste stap biedt buitenschoolse opvang op verschillende locaties in Wijchen. Er is een prettige en open samenwerking met de school en onze manier van werken is op elkaar afgestemd.

Je kind kan voor en na schooltijd terecht op de BSO, in de vakanties en tijdens studiedagen zelfs de hele dag. Alles wat we doen bij de eerste stap is erop gericht om aan te sluiten bij de ontwikkeling van je kind. Dat geldt ook voor de activiteiten op de BSO. Kinderen worden  uitgedaagd om deel te nemen aan verschillende activiteiten: creatief, technisch, sportief, cultureel, culinair en natuur. Je kind is vrij om deel te nemen!

Het opvangen van schoolkinderen heeft een eigen karakter. Ontspanning en gezelligheid zijn namelijk net zo belangrijk als ontdekken en doen. Vrije tijd en activiteit moeten in evenwicht zijn. Wij zorgen voor die balans. Wanneer je kind op de Buizerdschool zit en gebruik wil maken van de BSO wordt hij/ zij na school opgehaald door pedagogisch medewerkers. De pedagogisch medewerkers lopen samen met de kinderen naar de BSO locatie in de Paulusschool.

Heb jij buitenschoolse opvang nodig voor je kind(eren) en wil je meer weten over de mogelijkheden bij de eerste stap? Op onze
website (klik hier) vind je hier uitgebreide informatie over.

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze afdeling Klantcontact. Zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken via
024-6488388 of via ouderportaal@deeerstestap.nl

Wie weet tot ziens op één van onze locaties!